Prietenia trecatoare

Prietenia e unul dintre cele mai grele cuvinte, cu o semnificatie enorma si profunda.

Dar pe zi ce trece, observ ca pentru unii nu mai e asa. Pentru unii prietenii sunt acele persoane pe care le cunosti la partyuri, prin discoteci, cu care legi niste relatii foarte „cool”. Tinerii din ziua de astazi sunt stresati datorita problemelor in dragoste sau stresati din cauza barfelor din jurul lor.
Prieteniile din ziua de astazi se reduc la distractie sau pur si simplu iesiri, din casa, in oras, etc.Oare nu exista prea mult dramatism in aceste probleme “tineresti”?

Absurd consider ca este sacrificarea propriei libertati, in favoarea celui de langa tine.Esti iubit pentru ca cunostintele tale te considera haios? Sunt obisnuiti sa mearga cu tine in oras, le place personalitatea ta? Dar unde esti tu de fapt? Esti asimilat dupa nevoile lor, iar tu, le faci “jocul” pentru a fi popular, iubit. In momentul in care esti putin diferit, esti caracterizat imediat: obositor, incomodezi. De multe ori toleram anumite lucruri ale prietenilor, tocmai pentru ca iti dai seama ca te-au perceput gresit iar tu esti total o alta persoana, dar iti este “frica” sa nu-i pierzi… Prieteniile de conveninenta sunt ca o patura de fum imprastiata de vant ..

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: