F.M.Y

Ia-ma de mana, sopteste-mi cele mai frumoase cuvinte la ureche, cele mai frumoase vorbe care sa-mi taie rasuflarea. Suntem izolati de lume pentru 456 ore , primim semnale de alarma din cand in cand sa dam ochii cu prietenii, familia, soarele, vantul de afara. Dar nimic nu e fost de ajuns sa ne desprinda degetele unele de altele. Ti-am fost muza, m-ai pictat pe vid, iar eu ti-am fost oxigen, te ajutam sa respiri in timp ce inima-ti batea de 10 ori pe secunda. Ti-am fumat visele pana nu a ramas nici unul neindeplinit si am baut iubire, mi-am turnat vodka in suflet pana cand am inceput sa-ti sarut pleoapele si sa simt cei mai frumosi fluturi. M-ai facut sa simt cei mai frumosi fluturi.

Am pus lacate pe iubirea noastra si am aruncat cheia in abis, sa nu ne desparta nimeni niciodata, nici macar alarma de desteptare care ne anunta ca tu pleci mai devreme..si totusi imi pregatesti cafeaua cu doua lingurite de zahar, stiind ca iubesc s-o beau pe nerasuflate dimineata..

Ma saruti tacut pe frunte si pleci la bucatarie unde te asteapta ultima tigare din pachet, pe care o fumezi timid si te gandesti ca in camera de mai devreme doarme obosita femeia vietii tale

Lasă un comentariu