Imi curgi prin vene.

Imi curgi prin vene; Te stiu greu,apasator,nu-mi simt bratele si mainile, iar degetele-mi apasa timide pe tastele astea ticsite de praf, in timp ce eu incerc zadarnic sa povestesc lumii despre tine:universului,lunii si stelelor si soarelui, care si atarna razele peste mine in fiecare dimineata cand imi beau cafeaua in bucatarie si rup o foaie de hartie,o mototolesc si o arunc la gunoi furioasa,imi spun ca asa as vrea sa pot face si cu tine, dar stim amandoi iubitule ca ar fi o prostie.Te-ai cuibarit in mine si mi-ai izbit tamplele de stele.
Imi curgi prin vene. Le simt grele si aproape ca-mi explodeaza pentru ca esti indispensabil pentru mine,si sa ai o umbra care-ti urmareste fiece pas este dureros si obositor.
Sunt vulnerabila in fata ta cum n-am fost nicicand. Sunt dezvelita de secrete,mi-ai daramat toate zidurile si cred ca vrei sa le ridici iarasi,de la capatai,iar eu nu mai pot sa construiesc. Caramizile nu mai sunt dure si cimentul nu mai exista. Sunt alcatuita din sute de umbre cu chipul tau si ma domina la fiecare pas. Ai stiut cum sa ajungi la temelii si sa-mi dobori fiecare molecula de orgoliu. Sunt singura acum si nu mai poti sa stai langa mine,pentru ca nu te mai vreau.

Imi curgi prin vene,nu pot sa te scot de acolo dar nu te mai vreau. Langa tine nu sunt eu; cu tine mi-e teama ca ma pot sparge oricand in mii de bucatele pe care le-ai strange si le-ai lipi cu grija,dar stii bine ca n-as mai fi intreaga vreodata si asa nu ai mai putea sa ma iubesti,nici eu n-as face-o.
Imi curgi prin vene si as avea curajul sa le tai daca as sti ca n-ai mai fi in inima mea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: